Reserveer hier een glimbeurt voor uw wagen(s)

Via onderstaande knop kunt u direct onze diensten boeken voor 1 wagen en voor diensten aan huis in een straal van 20km rond Merksem.

Voor meerdere wagens in 1 sessie en/of verder dan 20 km van Merksem gelieve een offerte op maat aan te vragen. Zo bespaart u onnodige kosten en kunnen wij de nodige tijd berekenen die nodig is om naar u toe te komen en van bij u te vertrekken, alsook de juiste tijd om al uw wagens te verzorgen.

Dit bedrag zal worden afgetrokken van de totaalprijs of van het verschuldigde bedrag na laattijdige annulering of verplaatsing.

See Online Booking Page

Ons automatisch boekingssysteem is alleen voor 1 auto per klant en voor wie in een straal van 20km van Merksem woont. Gelieve een offerte aan te vragen indien u meer dan 1 auto EN/OF u een moto / bestelwagen / boot / … wilt laten poetsen EN/OF u verder dan 20km van Merksem woont.

Het systeem brengt namelijk voor en na ELKE enkele boeking een gemiddelde extra tijd in het uurrooster, wat een buffer is voor naar de volgende klant te rijden en voor het geval we zouden uitlopen.

Dit betekent:

  1. Indien u via het boekingsysteem meer dan 1 auto na elkaar aanvraagt, komt in onze agenda onnodige tussentijd. Hierdoor gaan we voorlopen op de dagplanning, die niet meer kan worden gevuld met andere afspraken. In zulks geval zien we ons genoodzaakt om kosten aan te rekenen voor administratie (annuleren afspraak, opmaak van offerte op maat en herboeking in planning) of voor de verloren tijd (ons uurtarief is dan van toepassing).
  2. Indien we verder dan 20km moeten rijden tot bij u, is de gemiddelde tijd tussen 2 afspraken in te kort om op tijd bij u te geraken. We lopen dan onnodig vertraging op. Dit is vervelend voor u, voor de volgende klanten én ook voor ons. We rekenen in zulks geval administratieve kosten aan voor annulering van de afspraak, de aanmaak van een aangepaste offerte en herboeking in het uurrooster.

Bedankt voor uw begrip!