De man achter Studio Gasoline

Bert Backx, oprichter van Studio Gasoline

Ik ben Bert en al sinds mijn kindertijd hebben auto’s een bijzondere plaats in mijn hart.

Als klein ventje had ik niet meer nodig dan een autootje om mee te spelen en als groot ventje is dat niet anders.

Naarmate ikzelf groter werd, groeiden de auto’s met me mee.

Zo ging ik naar de grote auto-events, waarbij het Good Wood Festival of Speed toch wel het meest tot de verbeelding spreekt.

Zeg niet zomaar auto tegen een wagen!

Voor mij zijn wagens rijdende kunstwerken, zowel oude als nieuwe modellen. In mijn ogen zijn de Bugatti Chiron en de Veyron echte juweeltjes: al die details in het exterieur en het interieur, het is om van te smullen.

Ook is de W16 motor echt een fascinerend stukje techniek. Een Pagani zit dan weer vol met leuke details en de Rolls Royce is dan weer een meesterwerk als het op comfort aankomt.

Maar zoals gezegd hebben gewone wagens ook hun schoonheid. Een Lada is mooi door zijn simpliciteit, een Subaru en een kever hebben dan weer een heerlijk motorkarakter.

Maar hoe charmant al die auto´s ook zijn, soms is goed niet goed genoeg…

Detailing is mijn grootste passie

Nadat ik was afgestudeerd, ben ik namelijk direct in de autosector gaan werken, waardoor ik uiteindelijk in de detailing wereld terecht ben gekomen. Ik volgde verschillende opleidingen en cursussen om een pro te worden. Zo leerde ik eerst polieren, daarna volgde ik met succes de cursussen Ceramic Pro Coating, Kavaca PPF en wrapping bij BC-Signature.

Nu is het tijd om mijn vleugels uit te slaan en te doen wat ik graag doe.

Heel graag deel ik mijn passie en liefde voor de automobiel met andere liefhebbers zoals jullie met Studio Gasoline. In Studio Gasoline schiet ik jullie te hulp door jullie wagens te personaliseren, schoon te houden en te verbeteren en daarbuiten ook door bij elkaar te komen op de leukste events.

In Studio Gasoline krijgen alle wagens, of het nu dure, goedkopere, oude of nieuwe wagens zijn, alle zorg en liefde die ze verdienen van mij. Zelf ben ik een perfectionist als het op service en auto´s aankomt. Daarom wil ik dan ook mijn klanten een perfecte ervaring geven in alles wat ik te bieden heb.

Opleidingen en certificaten