Studio Gasoline's missie & visie

Missie

Bert Backx, de man achter Studio Gasoline, heeft benzine door zijn aderen lopen. Hoe luider en dieper de grom van de motor, hoe meer kippenvel hij krijgt. Mens en machine dichter bij elkaar brengen is dan ook zijn missie. Hij doet er alles voor zodat u volop kan genieten van uw wagen. Het draait niet alleen om rijplezier, maar ook om uw ogen en dat van de toeschouwer te laten smullen.

Vanwege zijn ambitie streeft Bert naar de service en kwaliteit die je mag verwachten in het topsegment. Uit zijn jarenlange ervaring weet hij namelijk dat die twee waarden niet altijd op 1 rechte lijn zitten.

Daarom zijn service, kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en toewijding de belangrijkste waarden die Studio Gasoline uitdraagt. Dat kan uiteraard ook alleen maar gepaard gaan met de nodige expertise, knowhow en passie.

Visie

Bert’s visie is om Studio Gasoline te laten evolueren in een autobedrijf dat een totaalservice biedt en u ontzorgt van uw wagenpark.

Dat wil hij bereiken met

* Wij kunnen niet vermijden dat uw wagen nooit pech heeft. Bij Studio Gasoline proberen we zo goed mogelijk alle verborgen gebreken te vinden, te herstellen en u garantie te bieden waarbij u ook zo snel mogelijk weer onbezorgd kunt blijven genieten van uw nieuwe occasie bolide.