Diensten

Wilt u op de hoogte blijven van wanneer we personalisatie en de Studio Gasoline Club aanbieden? Meldt u dan aan op de lijst(en). We sturen een mailtje zodra u kunt reserveren. U krijgt geen andere mails tenzij u zich abonneert op de nieuwsbrief.

Laat uw auto glimmen van binnen en van buiten!

Heeft u geen tijd om uw wagen zelf te poetsen, of doet u het gewoon niet graag? Geen nood, want Studio Gasoline komt uw wagen met plezier verzorgen met de nodige precisie.

Wat is het verschil met de carwash?

Deze gaat grof te werk en als u pech hebt, was er net voor u een auto die vol zand hing. Daar gaat uw mooi lakwerk…

Studio Gasoline wast met de hand, zorgvuldig en voorzichtig met aangepaste producten en tools die een krasvrij resultaat bieden.

Ook uw interieur word beter verzorgd met speciale producten die uw leren zetels en andere leren oppervlaktes zacht reinigen en tegelijkertijd ook voeden en verzorgen. Hierdoor blijven ze langer mooi en heeft u er langer geniet van.

Stofzuigen wordt tot in de kleinste hoekjes en kiertjes gedaan, niet snel-snel-snel.

Indien we krassen opmerken die niet te diep zijn, polieren we de lak na uw toestemming. Je kunt erna niet meer zien waar de schade was.

Wilt u graag een wax op uw lak zodat die beter blinkt en gemakkelijker te reinigen is? Ook dit brengen we aan op verzoek.

Pronkt u graag met glimmende banden (de rubber, niet de velgen)? Daar hebben we evenzeer een middeltje voor.

Kortom, uw auto wordt met liefde, passie en toewijding behandeld bij Studio Gasoline. Na de glimbeurt, kunt u met een glimlach en zelfverzekering weer achter het stuur kruipen. Het lijkt net alsof je juist de garage bent uitgereden!

Prijslijst abonnementen en 10-beurtenkaarten

Wij bieden onze Carwash @ Home aan volgens ons uurtarief.

U kunt ook een abonnement of 10-beurtenkaart aanvragen om van voordeligere tarieven te genieten.

Abonnementen: alleen volledige poetsbeurten (interieur & exterieur).

10-beurtenkaarten: interieur en/of exterieur

Mogelijkheden:

  1. Maandabonnement 
  2. Jaarabonnement (ook betaling mogelijk in 2 of 4 termijnen)
  3. 10-beurtenkaaarten

Vraag via het formulier hier net onder de gedetailleerde prijslijst aan

Reserveer hier een glimbeurt voor uw wagen(s)​

Wilt u een gewoon 1 poetsbeurt reserveren voor 1 wagen in een straal van 20 km vanaf centrum Merksem, kunt u dat via het onderstaand online boekingsformulier doen.

Wilt u meer dan 1 wagen EN/OF een moto / bestelwagen / boot / … laten poetsen EN / OF woont u verder dan 20km van Merksem, gelieve een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen zodat we daarnaast ook voldoende tijd kunnen voorzien in ons uurrooster.

Dit bedrag zal worden afgetrokken van de totaalprijs of van het verschuldigde bedrag na laattijdige annulering of verplaatsing.

See Online Booking Page

Ons automatisch boekingssysteem is alleen voor 1 auto per klant en voor wie in een straal van 20km van Merksem woont. Gelieve een offerte aan te vragen indien u meer dan 1 auto EN/OF u een moto / bestelwagen / boot / … wilt laten poetsen EN/OF u verder dan 20km van Merksem woont.

Het systeem brengt namelijk voor en na ELKE enkele boeking een gemiddelde extra tijd in het uurrooster, wat een buffer is voor naar de volgende klant te rijden en voor het geval we zouden uitlopen.

Dit betekent:

  1. Indien u via het boekingsysteem meer dan 1 auto na elkaar aanvraagt, komt in onze agenda onnodige tussentijd. Hierdoor gaan we voorlopen op de dagplanning, die niet meer kan worden gevuld met andere afspraken. In zulks geval zien we ons genoodzaakt om kosten aan te rekenen voor administratie (annuleren afspraak, opmaak van offerte op maat en herboeking in planning) of voor de verloren tijd (ons uurtarief is dan van toepassing).
  2. Indien we verder dan 20km moeten rijden tot bij u, is de gemiddelde tijd tussen 2 afspraken in te kort om op tijd bij u te geraken. We lopen dan onnodig vertraging op. Dit is vervelend voor u, voor de volgende klanten én ook voor ons. We rekenen in zulks geval administratieve kosten aan voor annulering van de afspraak, de aanmaak van een aangepaste offerte en herboeking in het uurrooster.

Bedankt voor uw begrip!

Vertroetel uw wagen met de Ceramic Pro Coating

Bij Studio Gasoline Detailing wordt uw auto beter dan nieuw: u kunt kiezen voor een lakbescherming door middel van een coating zodat uw investering er langdurig nog beter uitziet.

Wat is het verschil met een gewone wax?

Een simpele waxlaag doet de lak meer blinken en vergemakkelijkt poetsbeurten. Na enkele maanden is deze laag verdwenen en hoort ze opnieuw aangebracht te worden.

Ceramic Pro Coating is een beschermende ceramische laag:

  1. Het filtert UV-licht zodat de kleur van de lak behouden blijft.
  2. Het is een zelfreinigende coating. Vuil heeft minder grip en wassen gaat sneller.
  3. De hydrofobe eigenschap zorgt ervoor dat regen soepel wegspoelt, met minder vlekken tot gevolg.
  4. Ook geeft het geringe bescherming tegen krassen en steenslag.
  5. Deze speciale coating is duurzaam omdat ze er jarenlang op blijft. Hoe meer lagen, hoe langer het blijft. Ceramic Pro biedt 5 jaar garantie en kan tot 10 lagen aangebracht worden.

Bescherm de look en lak van je geliefde wagen

PPF is een doorzichtige folie die de lak beschermt tegen steenslag en krassen. Dit is dé beste bescherming voor uw lakwerk, zeker in combinatie met een coating.

Wat is het verschil met een coating?

Een coating biedt voornamelijk bescherming tegen verkleuring. Daarnaast is wassen gemakkelijker door de zelfreinigende eigenschap. De regen glijdt heerlijk af van het koetswerk door de hydrofobe werking. Het beschermt ook tegen krassen en steenslag, maar zeer gering. Na enkele jaren is de coating verdwenen en moet er een nieuwe op.

PPF is een folie met als voornaamste doel bescherming tegen krassen en steenslag. Indien daar bovenop een coating wordt aangebracht, hebt u de ideale combinatie.

PPF beschermt niet tegen UV-licht en heeft geen zelfreinigende noch hydrofobe werking.

Na ongeveer 10 jaar kan de folie vergelen, in dat geval is het nodig deze te verwijderen en een nieuwe aan te brengen.

Maak van uw droomwagen een uniek kunstwerk

Wilt u graag een andere kleur, een gepersonaliseerd ontwerp, uw bedrijfslogo, … op uw wagen? Alles is mogelijk, ook combinaties.

Maak van uw auto uw droomwagen - NOG NIET BESCHIKBAAR

Audio upgrade

Alles kan altijd beter, want in heel veel gevallen is de standaard audio van de fabrikant en zelfs de upgrades niet wat ze horen te zijn. Daarom zorgt Studio Gasoline ervoor dat u de beste HiFi in uw wagen heeft. Zo zorgen wij ervoor dat u glashelder naar uw muziek kunt luisteren in uw droomwagen.

Body parts & wheels

Een standaard auto kan saai zijn, maar daar brengt Studio Gasoline verandering in. Wij leveren kits op maat met bijpassende velgen en kleur voor een sportievere look. Zo leveren wij de mooiste en exclusiefste creaties voor uw droomwagen. Uw buurman zal gegarandeerd jaloers zijn!

Uitlaten

Het motorgeluid is deel van de beleving van uw geliefde sportwagen. Helaas wordt dit geluid gedempt door de vele filters om te voldoen aan alle emisie-eisen. Een goede uitlaat zorgt trouwens voor meer vermogen.

Studio Gasoline brengt hier verandering in. We werken samen met gekende merken, maar eventueel laten wij de uitlaat op maat maken en zorgen wij voor het beste geluid. Zo kan er ook wat vermogenswinst behaald worden.

Motortuning

Wanneer u meer vermogen uit uw motor wenst te halen is Studio Gasoline dé place to be. Uiteraard bespreken wij eerst uw wensen zodat uw wagen perfect matcht met wat u zoekt.

Kom bij de Club! - NOG NIET BESCHIKBAAR

Met de exclusieve Studio Gasoline Club kunt u roadtrips maken met gelijkgezinden, netwerken met andere autoliefhebbers en ondernemers, en nog zoveel meer! Vraag uw lidmaatschap aan via onderstaande knop.