Uw reservering is helaas mislukt

Sorry, er is iets misgelopen tijdens het reserveren van uw afspraak.

Gelieve opnieuw te proberen of ons te contacteren via de telefoon of via het contactformulier.

Reserveer hier een glimbeurt voor uw wagen(s)

Woont u verder dan 20km van Merksem, gelieve een offerte op maat aan te vragen zodat we daarnaast ook voldoende tijd kunnen voorzien in ons uurrooster.

Reserveer automatisch bij Studio Gasoline

Vraag via onderstaande knop een offerte aan indien u

meer dan 1 wagen wilt laten poetsen

EN / OF

verder woont dan 20km van Merksem

Dus ook voor 1 wagen verder dan 20km van Merksem!

Ons automatisch boekingssysteem is alleen voor 1 auto per klant en voor wie in een straal van 20km van Merksem woont. Gelieve een offerte aan te vragen indien u meer dan 1 auto EN/OF u een moto / bestelwagen / boot / … wilt laten poetsen EN/OF u verder dan 20km van Merksem woont.

Het systeem brengt namelijk voor en na ELKE enkele boeking een gemiddelde extra tijd in het uurrooster, wat een buffer is voor naar de volgende klant te rijden en voor het geval we zouden uitlopen.

Dit betekent:

  1. Indien u via het boekingsysteem meer dan 1 auto na elkaar aanvraagt, komt in onze agenda onnodige tussentijd. Hierdoor gaan we voorlopen op de dagplanning, die niet meer kan worden gevuld met andere afspraken. In zulks geval zien we ons genoodzaakt om kosten aan te rekenen voor administratie (annuleren afspraak, opmaak van offerte op maat en herboeking in planning) of voor de verloren tijd (ons uurtarief is dan van toepassing).
  2. Indien we verder dan 20km moeten rijden tot bij u, is de gemiddelde tijd tussen 2 afspraken in te kort om op tijd bij u te geraken. We lopen dan onnodig vertraging op. Dit is vervelend voor u, voor de volgende klanten én ook voor ons. We rekenen in zulks geval administratieve kosten aan voor annulering van de afspraak, de aanmaak van een aangepaste offerte en herboeking in het uurrooster.

Bedankt voor uw begrip!